, ,

Tomat-jordbær sorbet

Tomat-jordbær sorbet

En skøn og sommerlig dessert

En usædvanlig kombination som byder på en skøn smagsoplevelse. Jordbærenes og tomaternes søde klæder hinanden.

Nem at lave – og kan forberedes i god tid.

Prøv denne lækre tomat-jordbær sorbet – en anderledes måde at bruge nogen af sommerens tomater – både når der er sæson for begge, men også i løbet af efteråret og vinteren da du sagtens kan anvende både jordbær og tomater du evt. har gemt i fryseren.

Du kan med fordel vælge tomatsorter, der har en sød smag –  du kan evt. finde inspiration til sorter ved at læse tomatbedømmelserne på Tomatdatabasen

Katja Møller Berthelsen

Opskriften er venligst udlånt af Katja Møller Bertelsen, som er kok

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Forberedelsestid: 15m

Ingredienser

  • 500 g Tomater, rengjorte
  • 500 g Jordbær, frost eller friske
  • 3 spsk. Glukosesirup
  • 3 tsk. Stevia

Vejledning

  1. Blend alle ingredienserne sammen. Man kan evt si det, hvis man vil undgå kerner.
  2. Anret sorbetén i fryseegnede skåle, og sæt dem i fryseren indtil den har en passende konsistens. Tiden afhænger af temperaturen du har i din fryser.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv gerne en kommentar
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar